Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Premium Expo anunta organizarea celei de-a 11-a editii a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii, intre 10 si 20 octombrie 2013, la Romaero Baneasa.

Evenimentul aduce in fata vizitatorilor, pe cei 15.000 mp in interior si 7.000 mp in exterior, autoturisme, autovehicule utilitare, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, dar si societati de leasing si asigurari auto, furnizori de servicii, tuning si presa de specialitate.

La SAB&A 2013 vor fi expuse cele mai noi modele ale unor marci precum Chevrolet, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat sau Skoda.

Vor fi organizate drive-teste, demonstratii si teste ale echipamentelor auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse, iar pasionatii masinilor de epoca vor putea admira exemplarele expuse in cadrul Bucharest Classical Car Expo.

Marcand 20 de ani de la prima editie a evenimentului, in primele trei zile ale acestuia Iacarii Acrobati vor executa acrobatii cu doua avioane YAK 52TW, iar sambata, 12 octombrie, acestia vor incanta privitorii cu un show aviatic nocturn, cu artificii.

Pe langa acestea, la SAB&A 2013 campionul national la drift, Sorin Ene, va oferi publicului un show de derapaje controlate, iar multiplul campion national de raliuri Edwin Keleti va face demonstratii de indemanare auto.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii este deschis vizitarii zilnic, intre orele 10:00 si 20:00, iar duminica, 20 octombrie, in intervalul 10:00-18:00. Pretul unui bilet de intrare este 20 de lei, iar pentru parcare se va plati o taxa de 10 lei/ zi. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de intrare gratuita. (foto: autolatest.ro)