Salsa, Brasov: Congresul National 2014, Hotel Aro Palace

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dansatorii de salsa din Romania isi dau intalnire si in acest an la Brasov, sarbatorind a 8-a editie a Congresului National de Salsa in perioada 23-26 ianuarie 2014.

Ca in fiecare an, gazda evenimentului este Hotelul Aro Palace din centrul vechi al orasului, care pune la dispozitia participantilor 4 sali pentru workshop-uri si 3 sali pentru party.

Sunt programate peste 40 de workshop-uri sustinute de catre instructori de la scolile de dans din toata tara, acestia urmand sa incante publicul si cu prestatia din cadrul „battle-ului instructorilor” la care sunt provocati. Pe langa acestea, vor avea loc traditionalele show-uri, petreceri si concursuri de Jack&Jill, iar in ultima noapte formatia Tumbaito din Bulgaria va sustine un concert live, pentru al 3-lea an la rand la acest eveniment.

La a 8-a editie a congresului, organizat de catre Salsa Picante si Academia de Dans, sunt invitate scoli de salsa din Arad, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Bucuresti, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Iasi, Mangalia, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Targoviste, Targu Mures, Timisoara, Zalau si nu numai. Mai multe informatii si detalii despre program gasiti pe www.nationalsalsacongress.ro.