Salturi in tandem la Clinceni, la lansarea camerei GoPro Hero3+

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 12 octombrie 2013, la centrul de parasutism TNT Brothers din Clinceni (Sos. Alexandriei km 17 - Bucuresti), xtremvideo.ro, reprezentantul legal al WoodmanLabs (alias GoPro) in Romania, lanseaza noua camera video Gopro Hero3+ Black Edition.

Evenimentul se desfasoara incepand cu ora 12:00, oferind celor prezenti posibilitatea de a afla informatii despre GoPro Hero3+ si de a testa aceste camere surprinzand salturile cu parasuta, demonstratiile parasutistilor si show-ul aviatic.

Pe langa acestea, vor fi organizate demonstratii si salturi in tandem cu parasuta, impreuna cu echipa TNT Brothers, si zboruri de agrement cu motoparapanta pilotata de Tomi Coconea, ce pot fi castigate si ca premii, in cadrul unor concursuri.

Lansarea GoPro Hero3+ de la Clinceni se bucura de prezenta lui Tomi Coconea, participant la toate editiile Red Bull X-Alps, a campionului mondial de juniori la parasutism – aterizare la punct fix, Alexandru Nicolau, si a lui Alexandru Baranescu, fotograful oficial KTA ASIA (Kite Tour Asia).