Sanie pe pista naturala, Vatra Dornei: Cupa si Campionatul Mondial 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sporturilor de Iarna Vatra Dornei si Federatia Romana de Bob si Sanie organizeaza, intre 17 si 19 februarie 2014, finala Cupei Mondiale de seniori la sanie pe pista naturala, precum si intrecerile celei de-a 9-a editii a Campionatului Mondial pentru juniori, programate in perioada 21-23 februarie.

Competitiile, desfasurate sub egida Federatiei Internationale de Sanie, se desfasoara pe partia Bucovina din Vatra Dornei, la start fiind asteptati peste 100 de sportivi din 14 tari, printre care si Romania.

Cupa Mondiala de seniori, la sanie pe pista naturala

Intrecerile Cupei Mondiale de seniori la sanie pe pista naturala vor avea loc la masculin, feminin, dublu si pe echipe. Luni, 17 februarie, la ora 10:00, incep sesiunile de antrenamente, urmate de calificari la feminin si dublu, iar marti si miercuri, incepand cu aceeasi ora, se vor desfasura calificarile la masculin, cele doua manse de concurs ale fiecarei categorii si concursul Cupa Natiunilor, la dublu, feminin si masculin.

Ceremonia de premiere a celor mai buni sportivi din clasamentul general pentru Cupa Mondiala de seniori la sanie pe pista naturala are loc miercuri, 19 februarie, in fata Primariei Vatra Dornei, de la ora 16:00.

Campionatul Mondial de juniori, sanie pe pista naturala

Campionatul Mondial al juniorilor la sanie pe pista naturala incepe vineri, 21 februarie, la ora 10:00, cu antrenamentele la simplu (masculin si feminin) si la dublu, iar sambata si duminica vor avea loc intrecerile propriu-zise, de la aceeasi ora. Concursul de dublu se va desfasura in 2 manse, iar cele de simplu vor avea 3 manse, la incheierea lor urmand sa ia startul competitia pe echipe.

Premierea sportivilor, conform clasamentului general al Cupei Mondiale de juniori la sanie pe pista naturala, se desfasoara duminica, incepand cu ora 15:00, in fata Primariei Vatra Dornei. (sursa foto: pagina de Facebook "Clubul Sporturilor de Iarna Vatra Dornei")