Sannicolau de Munte: Festivalul de Orientare al Bihorului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La Sannicolau de Munte - localitate apartinatoare de orasul Sacueni -, in primele zile (3-5) ale lunii iulie 2015 are loc un veritabil Festival de Orientare al judetului Bihor. Acest eveniment sportiv este organizat de Clubul Sportiv de Orientare Madaras. Intins pe trei zile, Festivalul se imparte in trei evenimente distincte:

1. Cupa Madaras (concurs individual, distanta scurta) - vineri, 3 iulie (orele 17-19), zona Strandul Termal, festivitatea de premiere - ora 21;
2. Cupa Varadinum (concurs individual clasic scurtat) - sambata, 4 iulie (start la ora 10), in padurea Saniob, festivitatea de premiere - ora 14;
3. Cupa Prieteniei (concurs stafeta 2x2) - duminica, 5 iulie (primul start la ora 10), in padurea Sacueni, festivitatea de premiere - ora 13.

Centrul de concurs este amplasat la Strandul Termal din Sannicolau de Munte, pe Drumul Judetean Sacueni-Saniob, (la circa 10 km de Sacueni). Zonele de concurs: paduri de foioase, traseu de alergare variata, cu usoare schimbari de relief.

In fiecare zi de concurs, la fiecare categorie, locurile 1-3 se premiaza cu diplome, medalii si cadouri, iar la concursul Cupa Varadinum castigatorii fiecarei categorii primesc in plus si cupe. (foto: federatia romana de orientare)