Schi, Abrud: Cupa Andrei Tantos 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Unii dintre cei mai buni schiori din tara iau parte, in zilele de 9 si 10 februarie 2013, la intrecerile concursului memorial Cupa Andrei Tantos, desfasurat pe partia cu acelasi nume situata in zona drumului ce face legatura intre Abrud, Corna si Rosia Montana.

Competitia se adreseaza deopotriva juniorilor si seniorilor si se desfasoara in cadrul Campionatului National de Schi, punctand totodata si in Cupa Romaniei, la categoria open.

Acestia se vor intrece sambata si duminica de la orele 10:00, in cadrul a doua probe de slalom special. La startul competitiei se afla peste 40 de concurenti de la cluburi din Brasov, Predeal, Sinaia, Baia Sprie, Miercurea-Ciuc, Toplita, Petrosani, Campeni s.a.

Concursul este organizat de catre Consiliul Judetean Alba si Asociatia Montana Abrud, cu sprijinul Clubului Sportiv Scolar Campeni si al Primariei Abrud, si este dedicat memoriei multiplului campion national la schi Andrei Tantos, care a trecut in nefiinta anul trecut, la doar 19 ani, in urma unui accident rutier. (foto: xinhuanet.com)