Schi alpinism si alergare montana, Brasov: Postavaru Night 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Statiunea Poiana Brasov gazduieste sambata, 9 martie 2013, a 7-a editie a cursei nocturne de schi alpinism si alergare montana Postavaru Night, eveniment cuprins in seria de competitii outdoor CarpathianMan.

Concursul consta in parcurgerea unui traseu cu lungimea de 4,5 km si 700 m diferenta pozitiva de nivel, intre Poiana Brasov si Varful Postavaru, cu startul la ora 19.00, la Club Rossignol (langa telegondola).

Clasamentul va fi stabilit separat pentru cele doua probe, astfel ca premierea concurentilor la schi alpinism (feminin si masculin) se va face pe categoriile de varsta 18-25 ani, 26-35 ani, 36-45 ani si +45 de ani, iar a celor care au ales alergarea montana pe categoriile open la feminin, respectiv -35 si +35 de ani, la masculin. Premierea si petrecerea de final vor avea loc la Cabana Julius Romer - Postavaru.

Postavaru Night este primul eveniment din seria de concursuri montane CarpathianMan 2013 si va fi urmat de Bike 3Mountains (7-9 iunie), Ultra Trail Fagaras (30 august – 1 septembrie) si Maratonul Piatra Craiului - Salomon (5 octombrie). Mai multe detalii despre acestea gasiti pe www.carpathianman.ro.