Schi, Azuga: Cupa Drumarilor 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In zilele de 1 si 2 martie 2013, in statiunea prahoveana Azuga are loc editia cu numarul 60 a competitiei de schi alpin Cupa Drumarilor, etapa in Campionatul Municipal de Schi Bucuresti organizata de catre Clubul Sportiv Proiectantul.

Participantii se vor intrece in cadrul probei de slalom in doua manse programata vineri, cu incepere de la ora 11:00, pe Partia Sorica, si in cele doua manse ale probei de slalom urias, ce va avea loc sambata, de la ora 9:30, in zona superioara a Partiei Cazacu.

Se va concura pe categoriile de varsta -30, +30, +40, +50 si +60 de ani la masculin si pe categoriile -25, +25, +35, +45 si +55 de ani la feminin. Clasamentul va fi intocmit atat individual, cat si pe echipe, in conformitate cu regulamentul Asociatiei Municipale de Schi-Biatlon Bucuresti. Trofeul transmisibil Cupa Drumarilor va fi decernat echipei cu cele mai bune rezultate.

Valoarea taxei de participare este 60 de lei pana la data de 25 februarie si 70 de lei dupa aceasta data.

Dupa incheierea concursului pentru adulti de sambata, in jurul orei 12:30 va fi dat startul celei de-a 3-a etape a Campionatului Municipal de Copii. Mai multe detalii veti gasi pe www.schibucuresti.ro. (foto: jurnalul.ro)