Schi snowboard, Busteni: Cupa Malinului 2014, freeride in Bucegi

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Desfasurata fara intrerupere incepand cu anul 1998, competitia freeride de schi si snowboarding Cupa Malinului, prima de acest fel din tara, se desfasoara si in acest an in apropiere de Busteni, in caldarea superioara a Vaii Malinului din Masivul Bucegi.

Concursul are loc sambata, 26 aprilie 2014, in organizarea TeamXpert Sport Events, si aduna la startul de la ora 11:00 unii dintre cei mai experimentati schiori si snowboarderi adepti ai stilului freeride, fete sau baieti.

Punctul de plecare se afla la altitudinea de 2490 m, langa releul Costila, iar sosirea va avea loc cu 1000 de metri mai jos, evolutia participantilor urmand a fi punctata in functie de 3 criterii: alegerea traseului, fluiditate si control. Concurentii cu cel mai bun punctaj vor primi premii in bani.

Inscrierile la cea de-a 15-a editie a Cupei Malinului se pot face pe www.cupamalinului.ro, pana la data de 1 aprilie, achitand o taxa de participare de 50 de lei pentru acest concurs sau o taxa unica de 200 de lei pentru toate cele 10 competitii, cu 22 de etape, organizate de catre TeamXpert Sport Events in anul 2014.

Inscrierile la fata locului se fac intre orele 8:30 si 10:30, la cabina de la Babele, iar taxa de concurs este, in acest caz, 80 de lei. O parte din suma stransa din plata taxei de participare va fi donata Serviciului Salvamont. Regulamentul competitiei si alte detalii se afla pe site-ul evenimentului. (foto: cupamalinului.ro)