Schi snowboard, Paltinis: Cupa Universitatii Lucian Blaga din Sibiu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In statiunea sibiana Paltinis este programata sa aiba loc, pe 1 martie 2014, a 3-a editie a Cupei de schi si snowboard a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu.

Competitia se adreseaza studentilor, absolventilor si cadrelor didactice ale universitatii, care se vor intrece in proba de slalom pe partia B de la complexul pentru sporturi de iarna Arena Platos.

La feminin si masculin, se va concura in 4 grupe: grupa 1 - schi studenti, grupa 2 - schi absolventi, grupa 3 - schi profesori si grupa 4 - snowboard, la concursul de snowboard participarea fiind de tip open (studenti, absolventi, profesori). Toti participantii vor primi diplome, iar cei mai buni dintre ei, clasati pe primele 3 locuri, vor pleca acasa si cu premii si cupe.

Studentii se pot inscrie la reprezentantii lor din facultatea de care apartin, ale caror date de contact se gasesc afisate pe www.cupadeschi.ulbsibiu.ro, iar profesorii si absolventii la sediul Facultatii de Stiinte Economice Sibiu, din strada Calea Dumbravii 17, sala EP4, EP3. Inscrierile sunt deschise pana la data de 25 februarie, in limita a 150 de locuri.

Evenimentul este organizat de catre Departamentul „Stiinte ale Mediului, Fizica, Educatie fizica si Sport” al Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, in colaborare cu studentii reprezentanti in senatul ULBS si asociatiile Alumni ULBS. Detalii gasiti pe site-ul mentionat.