Schi snowboarding, Casa Baraj Valiug: Cupa Adolf 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cupa Adolf este un concurs de schi si snowboarding mai altfel, pe care Casa Baraj il organizeaza maine, 2 februarie 2013, pe partia de la Valiug (judetul Caras Severin), la doar 25 km de Resita.

Competitia poarta numele celui mai puternic barbat de pe Semenic, conform legendei, si consta in coborarea partiei pe skiuri sau placa. Pana aici nimic neobisnuit, doar ca, la jumatatea partiei concurentii trebuie sa colecteze un cui pe care il vor bate cu ciocanul intr-un bustean aflat la baza acesteia iar apoi, in onoarea lui Adolf, vor bea cate un pahar de palinca.

Primii trei clasati vor intra in finala competitiei, unde fiecare va avea de tras un bustean pe 20 de metri de teren ascendent (fara schiuri sau snowboard). Primul care va trece linia de finish va fi declarat cel mai puternic concurent si va castiga Cupa Adolf si un weekend pentru doua persoane la pensiunea Gasthof Tirol din statiunea Crivaia - Valiug.

Cei care vor sa isi incerce puterile la aceasta competitie se pot inscrie in ziua concursului, incepand cu ora 12:00, la barul din Apres-Ski. Startul intrecerilor va fi dat la ora 15:00. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook "CUPA ADOLF!".