Schi snowboarding, Paltinis: Cupa Gheorghe Lazar 2013, Arena Platos

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Traditionala Cupa de schi alpin si snowboarding a Colegiului National „Gheorghe Lazar” din Sibiu, organizata de obicei in ultima saptamana a lunii februarie, are loc, anul acesta, in data de 2 martie 2013.

Ajunsa la a 21-a desfasurare, competitia se desfasoara la Arena Platos in Paltinis, incepand cu ora 10:30, fiind adresata atat elevilor acestui colegiu, cat si absolventilor lui.

Intrecerile se vor purta in cadrul unei probe de slalom in doua manse la schi alpin, organizata, la feminin si masculin, pe categoriile gimnaziu, liceu si absolventi, respectiv in cadrul unei manse de slalom urias la snowboarding, unde premierea se va face pe categoriile liceu si absolventi.

Inscrierile se fac pana la data de 1 martie (ora 14:00), la Catedra de Educatie Fizica a Colegiului National „Gheorghe Lazar”, sau la fata locului in ziua de concurs, pana la ora 10:30.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, Inspectoratului Scolar Judetean, Serviciului Public Salvamont si al Asociatiei Arbitrilor de Schi din Sibiu. (foto: wannado.com)