Schi snowboarding, Poiana Brasov: Ride 2 Help 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Partia Bradul din Poiana Brasov este gazda celei de-a doua editii de iarna a competitiei caritabile de schi si snowboarding Ride2Help, organizata de Custom Events in parteneriat cu Interact Club Brasov, in data de 9 martie 2013.

Evenimentul incepe la ora 10:30 cu o sesiune de antrenamente, urmate, incepand cu ora 12:00, de intrecerile din calificari. Semifinala concursului este programata de la ora 15:15, iar cei mai buni rideri se vor confrunta in finala de la ora 17:15.

Cu acest prilej, pe Partia Bradul vor exista corturi de prezentare a echipamentelor de schi si snowboarding, ce vor putea fi testate de catre doritori.

Sfarsitul editiei din acest an a Ride2Help va fi marcat de un afterparty organizat in Club Controller (Str. Branduselor 74). Taxa de intrare este 15 lei.

Cei care se inscriu on line pana la data de 8 martie, pe www.Ride2Help.ro, beneficiaza de intrare gratuita in concurs si la afterparty, plus un pachet de poze de la eveniment. Pentru toate acestea, cei care se inscriu la fata locului, intre orele 10:00 si 10:30, vor plati o taxa de 20 de lei. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook „Ride 2 Help”.