Schi snowboarding, Valea Jiului: Oslea Hike & Ride Challenge 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In data de 2 martie 2013, schiorii si snowboarderii peste 18 ani, cu experienta in freeride, sunt provocati la o noua competitie de hike & ride organizata in Masivul Oslea din Muntii Valcan de catre Clubul Alpin Valea Jiului, la aproximativ 28 km de orasul Uricani.

Ajunsa la a doua desfasurare, Oslea Hike & Ride Challenge pune la incercare atat rezistenta fizica a participantilor, care vor avea de urcat initial 2,5 km, intre cota 1.300 si cota 1.940, cat si aptitudinile de rideri ale acestora, in partea de coborare a concursului (1,4 km).

Intrecerile vor lua startul la Campusel, in zona Parcului National Retezat, si se vor desfasura pe sectiunile schi si snowboard. Vor fi premiate primele trei locuri ale fiecarei categorii.

Inscrierile se pot face online, pe www.osleachallenge.com, in perioada 15 ianuarie – 29 februarie, pentru o taxa de participare de 60 de lei.

Concursul de schi si snowboard freeride Oslea Hike & Ride Challenge a debutat anul trecut in data de 3 martie, bucurandu-se de prezenta a peste 100 de rideri din intreaga tara. (foto: osleachallenge.com)