Scrima, Craiova: Trofeul Alfredo Bachelli 2012 la spada

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Universitatea Craiova organizeaza duminica, 21 octombrie 2012, in incinta salii de scrima a Liceului cu Program Sportiv „Petrache Triscu” din localitate (Str. Tudor Vladimirescu), editia a doua a concursului international de spada Trofeul Alfredo Bachelli.

Competitia se adreseaza seniorilor si senioarelor cu varsta minima de 15 ani (nasc. 1997), care se vor confrunta in calificari incepand cu orele 9:00, respectiv 10:30, incheind aceasta editie cu intrecerile din finale, programate de la ora 17:00.

Premierea castigatorilor se va face atat individual, cat si pe echipe, primele 4 locuri la individual urmand sa fie recompensate cu medalii si diplome, iar primele trei echipe clasate urmand sa primeasca cupe. Trofeul Alfredo Bachelli va fi decernat primilor clasati din competitiile individuale, feminin si masculin, precum si echipei cu cele mai bune rezultate.

Inscrierile se fac pana la data de 18 octombrie, la tel. 0744.101.139 (Dumitru Popescu) sau la adresa portos_pop@yahoo.com.

Concursul este organizat in parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv „Petrache Triscu” Craiova, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Asociatia Judeteana de Scrima Dolj. Intrarea spectatorilor este libera.