Scrima, Satu Mare: Cupa Veteranilor 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Sportiva Pilates Education si Clubul Sportiv Satu Mare organizeaza sambata, 22 noiembrie 2014, a doua editie a openului international de scrima Cupa Veteranilor.

Competitia este adresata tuturor sportivilor veterani (+40 ani, +50 ani, +60 ani, +70 ani), indiferent de tipul de arma (floreta, spada, sabie), iar gazda sa va fi, ca si anul trecut, Sala de scrima „Alexandru Csipler” din municipiul Satu Mare (Str. George Cosbuc 9).

Intrecerile sunt programate sa inceapa la ora 9:30, iar finalele vor putea fi urmarite de la ora 17:00. Cei mai buni scrimeuri vor fi rasplatiti cu medalii si diplome, la care se adauga cupele pentru primii clasati si diplomele de participare pentru toti concurentii.

Inscrierile se fac pana la data de 15 noiembrie, la adresa office@pilates-education.eu, pentru o taxa de concurs de 45 lei (10 euro) ce va fi achitata la fata locului, in intervalul orar 8:30 – 9:15.  

Prima editie a Cupei Veteranilor la scrima a adunat la start sportivi din mai multe orase ale tarii, dar si din Ungaria si Austria, printre care s-a aflat si Judith Szereday, intemeietoarea centrului de training Pilates Education. Pentru detalii suplimentare: jszereday@gmail.com. (foto: fencingoldboys.blogspot.ro)