Semimaraton Brasov Intersport 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 6 aprilie 2013, in Piata Unirii din Brasov se da startul competitiei de alergare montana Semimaraton Brasov – Intersport, eveniment ajuns la cea de-a doua editie.

Concursul, organizat de catre Asociatia Cetatea Brasovului, in parteneriat cu Primaria Municipiului, este deschis concurentilor cu varste peste 14 ani, profesionisti sau amatori, care vor putea opta sa alerge 21 de kilometri in proba de semimaraton sau 10 kilometri in proba de cros.

Participarea se va face pe categorii de varsta, pentru semimaraton acestea fiind 14-22 ani, 23-39 ani si +40 de ani, feminin si masculin, iar pentru proba de cros categoriile de varsta sunt 14-19 ani si +20 de ani.

Vor fi acordate premii primilor trei clasati la fiecare categorie, iar la semimaraton premierea se va face si la open. De asemenea, vor fi acordate medalii tuturor celor care termina cursa.

Inscrierile se pot face pe www.semimaraton.ro, pana la data de 3 aprilie, pentru o taxa de participare de 60 de lei individual sau 320 de lei pentru grupuri de 8 persoane, la proba de cros, respectiv 80 de lei individual si 560 de lei pentru 8 persoane, la semimaraton. Categoria de varsta 14-19 ani beneficiaza de o reducere de 20 de lei la ambele probe, iar concurentii peste 60 de ani pot participa gratuit.

Se vor face inscrieri si la fata locului, in zilele de 5 si 6 aprilie, achitand o taxa de 80 de lei la cros sau 100 de lei la semimaraton.