Semimaraton Brasov Intersport 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Doar o luna ne mai desparte de startul celei de-a 3-a editii a Semimaratonului Brasov Intersport, competitie de alergare montana la care ne invita Asociatia Cetatea Brasovului.

Cele doua curse ale evenimentului, cursa de semimaraton (21 km) si Crosul Eldon (10 km), au loc sambata, 5 aprilie 2014, incepand cu ora 12:00, avand ca punct de plecare si sosire Piata Unirii din Brasov.

Se va alerga atat pe portiuni de asfalt, pe stradutele din Schei, cat si pe drumurile forestiere si potecile din jurul orasului, iar la final vor fi premiati cei mai rapizi 3 concurenti, la feminin si masculin, ai fiecarei probe. La semimaraton clasamentele vor fi stabilite pe categoriile de varsta 14-22 ani, 23-39 ani si +40 ani, dar va fi premiata si categoria open, iar la cros categoriile sunt 14-19 ani si +20 de ani.

Semimaratonul Brasov Intersport sustine cauza „Hosmasina” a centrului de ingrijiri paliative Hospice Casa Sperantei, care isi propune strangerea de fonduri pentru achizitionarea unei masini noi, astfel incat echipele medicale Hospice sa poata ajunge la cat mai multi pacienti. Primii 50 de fundraiseri care strang sume de 500 de lei vor beneficia de inscriere gratuita. Mai multe detalii despre cum puteti sprijini aceasta cauza gasiti pe www.semimaraton.ro.

Inscrierile in competitie se pot face pe site-ul evenimentului, pana la data de 22 martie, sau la fata locului in Piata Unirii, pe 4 aprilie (orele 18:00 – 20:00) si in ziua de concurs (orele 7:30 – 10:30). (foto: semimaraton.ro)