Semimaraton de noapte in Retezat: Iorgovanu Night Run 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In data de 19 august 2012, la ora 01:00, va lua startul primul semimaraton montan din Romania desfasurat pe timp de noapte, Iorgovanu Night Run. Organizat de catre Clubul Alpin Valea Jiului, concursul se va desfasura in zona Retezatul Mic (Masivul Piule - Piatra Iorgovanului), in raza localitatii Uricani (judetul Hunedeoara).

Intrecerile se vor derula pe un traseu de aproximativ 15 kilometri, ce porneste de la casa de vanatoare Campusel, marcat complet cu banda si spray reflectorizant. Acesta va include carari montane, portiuni de asfalt, de padure, gol alpin sau portiuni de grohotis.

Se va concura in sistem open, pe categoriile feminin si masculin, fiind admisi la start concurenti cu varste peste 18 ani sau cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, acestia din urma, insa, doar cu acordul scris al parintilor, atestat de notar.

Vor fi acordate premii primilor 5 clasati ai fiecarei categorii.

Inscrierile se pot face on line, pe www.iorgovanu-nightrun.com, in schimbul unei taxe de participare de 50 de lei, sau la fata locului, in data de 18 august (pana la ora 16:00), pentru o taxa de 75 de lei.

Buna desfasurare a evenimentului va fi asigurata de catre echipe fixe si mobile ale Salvamont Uricani, Salvamont Lupeni si Jandarmeria Montana, iar pe traseu vor exista mai multe checkpoint-uri.