Semimaraton Piatra Mare 2012 – concurs de schi de tura si alergare montana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 25 februarie 2012, la bariera Dambul Morii din judetul Brasov, situata in apropierea localitatii Timisu de Jos, va lua startul, incepand cu ora 10:00, o noua editie de iarna a Semimaratonului Piatra Mare, organizat de catre Societatea Carpatina Ardeleana, filiala Covasna, in parteneriat cu SCA Sacele.

Competitia se va desfasura pe un traseu cu lungimea de aproximativ 14 km si o diferenta de nivel de 930 de metri, atat la urcare, cat si la coborare, care va putea fi parcurs, la alegere, pe schiuri de tura sau in alergare, pentru fiecare proba urmand a se intocmi un clasament separat. Traseul va urca pana la Cabana Piatra Mare, ocolind Canionul Sapte Scari, dupa care va cobori pe Drumul Familiar, inapoi la bariera de la Dambul Morii.

La final, toti concurentii vor primi medalii, iar cei mai norocosi trei dintre acestia vor pleca acasa cu cate un premiu ce va putea fi castigat, indiferent de clasament, in urma unei tombole.

Concursul se adreseaza participantilor cu varsta peste 18 ani, care se vor putea inscrie la fata locului, incepand cu ora 9:00, in schimbul unei taxe de participare de 25 de lei. Posesorii cardului de fidelitate vor plati o taxa diminuata cu 5 lei.

Detalii despre cazare puteti obtine la tel. 0724.385.805 (Florin Simion). De asemenea, mai multe informatii veti putea afla sunand la tel. 0745.970.985 (Szilagyi Peter) sau 0745.058.179 (Gaspar Laszlo Zsolt), precum si pe pagina de Facebook „SemiMaraton Piatra Mare”. Harta traseului se afla in galeria foto a acestui articol.