Semimaratonul Cetatea Brasovului 2012 – concurs de alergare montana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In data de 7 aprilie 2012, la ora 12:00, in Piata Unirii din Brasov va lua startul semimaratonul Cetatea Brasovului, competitie de alergare montana adresata participantilor peste 18 ani, dar si celor intre 16 si 18 ani, daca au acceptul scris al parintilor.

Conform organizatorilor, Asociatia Cetatea Brasovului, acesta este primul semimaraton montan din Brasov, concurentii avand de parcurs un traseu cu lungimea de aproximativ 21 de kilometri, pe ruta Piata Unirii – Str pe Tocile – Pietrele lui Solomon – Drum forestier – Poiana Brasov – Crucurul Mare – Poiana Stehil – Saua Tampei – Serpentine Valea Cetatii – Piata Unirii.

Vor fi acordate premii primilor trei clasati ai categoriilor 16-22 de ani, 23-29 de ani si +40 de ani, atat la feminin, cat si la masculin.

Inscrierile se pot face on line, pana la data de 4 aprilie, pe www.semimaraton.ro sau cash, la magazinul Sportsworld din Brasov (Str. Carpaților nr.4A), pentru o taxa de participare de 50 de lei, sau la fata locului in ziua de concurs, in schimbul a 60 de lei. Mai multe detalii gasiti pe site-ul amintit anterior.