Semimaratonul Oradea City Running Day 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor, in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bihor si Primaria Municipiului Oradea organizeaza duminica, 15 septembrie 2013, a 3-a editie a Semimaratonului International „Oradea City Running Day”.

Competitia se desfasoara in centrul vechi al orasului Oradea, pe un circuit cu lungimea de 5,2 km, parcurs de mai multe ori in functie de distanta fiecarei probe: semimaraton – 21 km (individual, stafeta in 2, stafeta in 4), cursa de 10,5 km individual sau Crosul Europlast Romania (5 km). Startul acestor curse va fi dat la ora 10:00, in Piata Ferdinand.

Tot din Piata Ferdinand, incepand cu ora 13:15, va porni si Crosul Copiilor, adresat celor mai tineri alergatori, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, care se vor intrece pe o distanta de 1 km.

Inscrierile se fac pe www.oradeacityrunningday.ro sau la sediul Clubului Sportiv Xterra Sport (Sanmartin, Str. Liviu Rebreanu). Participarea la cursa copiilor este gratuita.

Oradea City Running Day 2013 include intrecerile Campionatului Balcanic de Semimaraton si ale Campionatului National de Semimaraton.