Semimaratonul Sibiu 2012, in Padurea Dumbrava

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 16 iunie 2012, la Sibiu se va desfasura prima competitie de alergare avand ca scop strangerea de fonduri pentru o serie de proiecte ce vin in sprijinul comunitatii locale.

Intrecerile vor avea loc incepand cu ora 8:30, in Padurea Dumbrava, pe un traseu ce traverseaza parcul Sub Arini, pornind de la Muzeul Tehnicii Populare Traditionale „Astra”. Participantii vor avea de ales sa parcurga fie o distanta de 4 km, in cadrul probei de cros, fie cei 21,09 km ai probei de semimaraton, aceasta din urma putand fi alergata si in stafete compuse din doi sau patru membri.

Inscrierile se fac pe www.maratonsibiu.ro, unde fiecare concurent va avea posibilitatea de a alege proiectul pe care il va sustine platind taxa de participare. Aceasta taxa este 60 de lei pentru proba individuala de semimaraton, 40 lei/ alergator pentru stafetele de 2 persoane, 30 lei/ alergator pentru stafetele de 4 persoane si 30 de lei pentru proba individuala de cros.

Semimaratonul Sibiu este organizat de catre Grupul de Initiativa „Fundatia Comunitara Sibiu” si Asociatia „PeDale”, in parteneriat cu Asociatia pentru Relatii Comunitare Cluj Napoca, Fundatia Comunitara Cluj, Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale „Astra” Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu.