Semimaratonul Tarii Fagarasului 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul de Turism si Ecologie Transmont Fagaras organizeaza sambata, 18 august 2012, a doua editie a competitiei de alergare Semimaratonul Tarii Fagarasului, adresata atat amatorilor cat si profesionistilor, de toate varstele, care se vor intrece pe categoriile masculin si feminin open.

Concursul se va desfasura pe un traseu cu lungimea de 21,097 km, din care doar 7-8 km pe asfalt, iar restul pe drumuri comunale si poteci. Startul va fi dat la ora 9:00, in localitatea Breaza (iesirea spre munte), de unde va fi parcursa ruta DJ103F – intersectia DJ103F cu DJ104A – DJ104A – Gura Vaii – DC71 – Hurez – Sos. Hurezului DJ109A – Fagaras – Str.13 Decembrie – sensul giratoriu de la intersectia B-dului Unirii cu strazile Doamna Stanca si 13 Decembrie – Str. Doamna Stanca – Str. Republicii – Promenada Cetatii Fagarasului, sosirea urmand sa aiba loc in parcarea din fata Cetatii Fagarasului.

Inscrierile se fac pana la data de 10 august, in baza unui formular ce poate fi descarcat de pe pe www.semimaratonfagaras.wordpress.com, in schimbul unei taxe de participare de 20 de lei. (foto: semimaratonfagaras.wordpress.com)