Serbarile Zapezii 2013, Baisoara (Cluj)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Intre 21 si 24  februarie 2013, in statiunea clujeana Baisoara are loc editia a 12-a a Festivalului National „Serbarile Zapezii”, eveniment ce culmineaza cu concursurile si spectacolele desfasurate sambata, incepand cu ora 10:00.

Cu acest prilej, la festival sunt asteptati sa ia parte copii din intreaga tara, care se vor intrece pe partia mare in probe precum slalom paralel, „stafeta buclucasa”, „sania zburatoare”, „trenuletul zapezii”, paintball pe schiuri si o proba surpriza, dar si in cadrul altor concursuri distractive organizate pe partia de saniute.

Pe langa acestea, cei prezenti sambata la Baisoara vor asista la demonstratii de coborare pe partie ale vanatorilor de munte, dar si la un spectacol de exceptie oferit de catre ansamblul folcloric „Doina”, formatiile de dans modern si muzica usoara ale Palatului Copiilor din Cluj, indragiti solisti de muzica populara, precum si la un recital al trupei Incognito.

De la ora 20:00 vor incepe jocurile de artificii, focul de tabara si o discoteca in aer liber, discoteca ce are loc si in seara zilei de vineri, de la aceeasi ora.

Editia a 12-a a Festivalului National „Serbarile Zapezii” de la Baisoara este organizata de catre Ministerul Educatiei Nationale, Consiliul Judetean si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, Primaria Cluj Napoca, Primaria Baisoara, World Vision Romania si Palatul Copiilor Cluj.