Shop online deschis de Federatia Romana de Fotbal (FRF)

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

De Craciun, Federatia Romana de Fotbal (FRF) le-a pregatit o surpriza iubitorilor «sportului rege» din tara noastra. Luni, 26 decembrie 2012, in cea de-a doua zi de Craciun, la ora 10,00, la adresa web magazin.frf.ro, FRF isi va lansa propriul magazin online. Magazin ce va fi conectat la principalele retele de socializare (Facebook, Twitter, Blog). Prin intermediul online shop-ului, FRF va comercializa o gama larga de produse, accesibile tuturor varstelor. Aplicatia web se va adresa unui sector larg de potentiali cumparatori, inclusiv celor din zona mediului de afaceri si corporatist.

Articole si accesorii vandute prin magazinul online FRF

Firesc, vine si intrebarea: care sunt produsele oferite spre vanzare, prin intermediul magazinului FRF? Ei bine, este vorba de articole si accesorii obisnuite, dar si inedite. In prima categorie intra articolele sportive Adidas - FRF: tricouri si sorturi oficiale ale nationalei Romaniei (ambele variante - pentru acasa si pentru deplasare), replici ale respectivelor tricouri si sorturi oficiale, treninguri de prezentare, fulare, esarfe, caciuli, sepci, precum si bilete la meciurile echipelor reprezentative. Din a doua categorie, a celor inedite, fac parte tricourile FRF - Polo, volumul «Istoria Fotbalului Romanesc» (veritabila enciclopedie a fotbalului din tara noastra, care a vazut lumina tiparului sub coordonarea regretatului Dan Cristea), jucarii de plus, hainute pentru copii. Acestora li se adauga tot felul de accesorii obisnuite (insigne, brelocuri, fanioane, scrumiere, brichete, pixuri, calendare, mouse pad-uri, articole de birou). 

Magazinul virtual al FRF - cum se cumpara

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati, pentru a apela la serviciile oferite de magazinul online al FRF? Procedura este simpla si nu difera cu nimic de cele clasice, intalnite tot mai des in comertul online. Asadar... 1. La prima accesare a shop-ului online, trebuie sa va creati un cont personalizat (optional, va puteti abona si la fluxul de informatii - newsletters -, pe care, ulterior, il veti primi prin e-mail). 2. Odata conectat (logat) la contul creat, puteti face comanda pe care o doriti. 3. Tot pe e-mail, veti primi o factura proforma, pe baza careia onorati comanda (puteti plati online, cu cardul, sau in numerar, in momentul in care primiti comanda, la adresa specificata).

Shop online FRF - alte informatii

Federatia Romana de Fotbal (FRF) informeaza ca veti primi comanda in maxim 48 ore, calculate din momentul in care ati trimis comanda online. Membrilor Fan Clubului echipei nationale li se va acorda de 10 la suta pentru fiecare produs comandat. Nu in ultimul rand, toti cei care apeleaza la magazinul online al FRF isi pot personaliza produsele comandate, vor intra in posesia a diferite vouchere si, bineinteles, se vor bucura de diferite promotii (reduceri) la evenimentele importante. De luni, 26 decembrie 2012, de la ora 10,00, shop-ul online va fi inaugurat, avand un stoc generos si o gama larga de produse.