Sibiu Rally Challenge - raliu la Sibiu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sibiu Rally Challenge se desfasoara in zilele de 20-23 august si conteaza ca a 6-a etapa din Campionatul National al Romaniei de Raliuri Dunlop. Organizatorul local al competitiei: AS Scorpion RT. Este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu, si desfasurata sub tutela Federatiei Romane de Automobilism (FRAS).

Comandamentul cursei a fost stabilit la Hotelul Imparatul Romanilor (inclusiv panoul oficial de concurs), centrul de media - la Primaria Sibiu, iar parcul inchis - in Piata Mare.

Joi, 20 august, deschiderea festiva e programata de la ora 20:30, in Piata Mare, locatie de unde a doua zi, de la ora 19, se da primul start in Sibiu Rally Challenge 2015 (ziua 1).

Programul zilei de sambata, 21 august: ora 9 - start in ziua a 2-a; ora 20:10 - finalul raliului (primii trei clasati urca pe podium); ora 21:30 - conferinta de presa; ora 21:45 - festivitatea de premiere.

Toate informatiile despre Sibiu Rally Challenge sunt postate pe site-ul oficial al evenimentului. (foto: Andrei Tobosaru)