Sibiu Rally Show 2013, Cursa Campionilor

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sibiu Rally Show, sau „Cursa Campionilor” din acest sezon, aduce in competitie sambata, 23 noiembrie, cei mai buni piloti din Romania ai anului 2013.

Organizat de catre Asociatia Sportiva Scorpion Rally Team, evenimentul revine pe circuitul de rally-cross din cartierul Strand, in spatele bazei de antrenament Pompierul din Sibiu, aliniind la start cate doua autovehicule ce vor concura in paralel, inscrise in clasele masini cu tractiune integrala, masini cu tractiune fata, Cupa Dacia sau Cupa Suzuki.

Recunoasterile oficiale vor avea loc incepand cu ora 8:30, iar intrecerile propriu-zise se vor derula de la ora 10:00, pe un circuit de macadam parcurs in sensul acelor de ceasornic, al carui tur complet masoara 1,9 km.

La finalul evenimentului, vor fi premiati concurentii clasati pe primele 3 locuri ale fiecarei clase si va fi declarat castigatorul Sibiu Rally Show 2013.

Inscrierile se fac pana la data de 22 noiembrie, la adresa inscrieri@raliulsibiului.ro sau fax 0269.427.800.

In Campionatul European de Raliuri din 2014, Raliul Sibiului reprezinta cea de-a 3-a etapa si se va desfasura in perioada 27 februarie - 1 martie, avand programata si o speciala pe Transfagarasan. De asemenea, Raliul Sibiului va fi ultima din cele 3 etape ale competitiei ERC Winter Challenge, dupa cele din Austria si Letonia, la finele careia vor fi cunoscuti campionii europeni ai etapelor de iarna.