Sibiu: Tir cu arcul - Archery Master Trophy 2011

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Intre 16 si 18 decembrie 2011, la Sibiu se va desfasura Archery Master Trophy, competitie rezervata celor mai buni arcasi seniori (cu varsta peste 19 ani) de la noi din tara, ocupanti ai primelor cinci locuri in campionatele nationale de tir cu arcul, diviziile Recurve, Compound sau Traditional.

Concursul, organizat de catre Clubul Sportiv Vektor Sibiu si Clubul Sportiv Aktiv Bucuresti, se va desfasura in sala, pe distanta de 18 metri, incepand de sambata, de la ora 9:30, cand vor avea loc etapele de calificari si eliminatorii, si va continua duminica, de la ora 9:00, aceasta zi fiind rezervata finalelor la toate cele trei divizii.

Primele trei locuri ale fiecarei categorii, masculin si feminin, vor fi recompensate cu premii in bani, medalii si diplome.

Inscrierile se fac pana la data de 30 noiembrie (ora 12.00), la adresa clubvektor@yahoo.com (cc la aktivddn@yahoo.com), in baza formularului ce poate fi descarcat de pe www.frta.ro, unde gasiti mai multe detalii. Nu se percepe taxa de participare.