Sibiu Winter Challenge, mini-olimpiada sporturilor de iarna la Arena Platos si Arka Park

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

A doua editie a evenimentului Sibiu Winter Challenge are loc sambata, 20 decembrie 2014, intre orele 9:00 si 21:00, in trei locatii diferite, dintre care doua in statiunea Paltinis: partia Arena Platos si parcul de aventură Arka Park, si una in Sibiu: Arka Park Indoor Climbing.

Sibiu Winter Challenge este un eveniment complex care imbina activitatile specifice sporturilor de iarna cu distractia nocturna, oferind participantilor toate conditiile pentru practicarea unui sport de iarna (infrastructura sportiva, echipamente si indrumare specializata) si mai mult, posibilitatea de entertainment pe ritmuri muzicale.

Mini-olimpiada de iarna

Iubitorii sporturilor de iarna sunt invitati sa ia parte pe timpul zilei, in intervalul orar 9:00-17:00, la o adevarata mini-olimpiada de iarna, in cadrul careia vor putea participa in voie la diversele activitati coordonate de instructori specializati; la Arena Platos vor avea loc concursuri de ski si snowboard incepand cu ora 10:00, o demonstratie de freestyle snowboard intre 20:00 – 21:00 si, in plus, vor fi amenajate urmatoarele zone de activitati: zona de sanii, zona Salvamont, zona ski & snowboard monitor, zona freestyle (snowboard/ski), zona airsoft, zona hockey pe zapada, ski de tura, zona activitati pentru copii.

Cele doua locatii ale parcului de aventura Arka Park, cea de exterior din Paltinis si cea de interior din Sibiu, vor fi puse la dispozitia publicului larg in cadrul proiectului Sibiu Winter Challenge. Asadar, sambata aceasta, intre orele 10:00 si 16:00, toti pasionatii de aventura sunt asteptati sa incerce activitatile puse la dispozitie in mod gratuit pentru un interval de cate o ora pentru fiecare participant:

Arka Park Paltinis: 10:00-16:00: tubbing, trasee, tiroliana

Arka Park - Indoor Climbing Sibiu: 10:00-16:00: panou de catarat, bouldering, trasee, tiroliana

Concursuri de schi si snowboard

Concursurile de schi si snowboard sunt destinate copiilor si tinerilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 25 de ani.

Intrecerea la ambele categorii va consta intr-o proba de slalom urias care se va desfasura pe partia de la Arena Platos, in cate doua manse pentru fiecare categorie (schi/snowboard), respectand particularitatile de varsta si cunostintele tehnice ale celor inscrisi in concurs. Ca de obicei, nu vor lipsi premiile si surprizele pentru participantii la eveniment. Inscrierile se fac pe pagina evenimentului de pe site-ul www.pumaclub.ro.

Concert Gojira & Planet H    

Sibiu Winter Challenge se va incheia cu o petrecere organizata la Arena Platos. Atmosfera incendiara de la editia 2013, animata de concertul in aer liber al trupei Subcarpati, se va reedita si anul acesta in cadrul unui afterparty cu invitati de exceptie, Gojira & Planet H. Asadar, incepand cu ora 21:00 va debuta a doua parte a evenimentului la Arena Platos – concertul incendiar Gojira & Planet H, precedat de warm up party cu DJ MikeOne.

Proiectul Sibiu Winter Challenge, organizat de Puma Club, este cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu si sustinut de partia Arena Platos, Arka Park, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu, Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, Asociatia Arbitrilor de Schi Sibiu, Serviciul Public Salvamont Sibiu, Clubul Vektor Sibiu, Printcenter, Promo Management si Grey Projects. Mai multe informatii legate de modul de desfasurare al evenimentului si programul complet, pot fi gasite pe www.facebook.com/SibiuChallenge.ro  sau pe site-ul www.pumaclub.ro. (comunicat si galerie foto: Sibiu Winter Challenge)