Simultanul Romania Joaca Tenis 2012 - inscrieri

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii tenisului de camp, indiferent de nivelul de pregatire, vor putea lua parte la cel mai mare simultan desfasurat in Romania, programat sa aiba loc in zilele de 12 si 13 mai 2012.

Evenimentul va cuprinde 32 de turnee, in 22 de orase: Arad, Bucuresti,​ Baia Mare, Baile Govora, Brasov, Caracal, Cernavoda,​ Chisinau, Cluj-Napoc​a, Deva, Galati, Iasi, Mangalia, Medias, Motru, Oradea, Piatra-Nea​mt, Ploiesti, Targoviste​, Targu-Mure​s, Timisoara si​ Tulcea.

Participarea la aceste competitii se face prin inscrierea prealabila in circuitul BCR Tenis Partener, comunitatea tuturor amatorilor de tenis, acest lucru presupunand crearea unui cont pe www.bcrtenispartener.ro si achizitionarea on line a unuia dintre cele doua carduri: standard, in valoare de 65 de lei, sau standard plus, care costa 95 de lei.

Acestea vor fi valabile pe tot parcursul anului 2012, oferind posibilitatea posesorilor de a lua parte la peste 250 de turnee dedicate jucatorilor de tenis amatori.

In plus, pe parcursul celor doua zile ale evenimentului Romania Joaca Tenis vor avea loc lectii gratuite oferite de catre instructori profesionisti, orasele in care vor fi organizate acestea fiind Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Galati, Iasi, Targu Mures si Timisoara.

Inscrierile se fac pe www.romaniajoacatenis.ro, unde veti gasi mai multe detalii.