Skandenberg: Cupa Draganesti Olt 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La nici o saptamana de la competitia de la Caracal, luptatorii de skandenberg sunt asteptati la doar 18 km distanta de aceasta localitate, sa isi „incerce puterile” la Cupa Orasului Draganesti Olt.

Concursul are loc sambata, 28 septembrie 2013, incepand cu ora 12:00, pe o scena special amenajata langa cladirea Primariei din localitate, si se va desfasura in sistem dubla eliminare, pentru bratul drept si bratul sang. La bratul drept se va participa pe categoriile juniori: -16 ani, -18 ani (open) si seniori: -75 kg, -90 kg, -100 kg, +100 kg si open, iar la bratul stang confruntarile vor fi de tip open (juniori 18 ani, seniori).

Cei mai buni concurenti vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si premii in bani. Primii 3 clasati in concursurile seniorilor, pe categorii de greutate si open, vor primii premii in valoare de 500, 300, respectiv 200 de lei, iar primii 3 clasati la categoriile de juniori vor primi cate 100 de lei fiecare.

Cantarul oficial este programat intre orele 9:00 si 11:00, inscrierea sportivilor facandu-se la fata locului, fara taxa de participare, cu exceptia concursului open brat drept seniori, unde cei care nu se afla pe podium la categoriile de greutate vor plati o taxa de 15 lei.

Competitia va fi arbitrata de arbitri acreditati de Asociatia Romana de Skandenberg „Brat de Fier” si il va avea ca invitat special pe campionul la skandenberg Radu Valahu Georgescu. Conform organizatorilor, la eveniment si-au anuntat participarea sportivi de top ai skandenbergului din tara noastra, campioni nationali, vicecampioni mondiali si campioni europeni. Mai multe informatii gasiti aici. (foto: mediafax.ro)