Skandenberg: Cupa Municipiului Caracal 2013

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 22 septembrie 2013, concurenti cu „brate de fier” din toata tara sunt asteptati sa isi testeze forta si tehnica la o nou editie a Cupei Municipiului Carcal la skandenberg.

Competitia va avea loc pe platoul din fata Primariei din Caracal, incepand cu ora 16:00, si se va desfasura in sistem dubla eliminare, atat pentru bratul drept, cat si pentru cel stang. Pentru ambele brate, intrecerile se vor derula pe categoriile de greutate -75 kg, -90 kg si +90 kg, urmand ca ocupantii podiumului, la fiecare concurs si categorie, sa fie rasplatiti cu medalii, diplome si premii.

Cantarul oficial va avea loc intre orele 9:00 si 15:00, iar inscrierea in concurs se va face achitand o taxa de participare de 10 lei.

Confruntarile Cupei Municipiului Caracal vor fi arbitrate de catre Victor Barbu si Mircea Simionescu Simicel si il vor avea ca invitat special pe renumitul campion la skandenberg, Radu Valahu. Mai multe informatii despre acest eveniment gasiti aici. (foto: pagina de Facebook „Cupa Municipiului Caracal”)