Skandenberg: Cupa Sibiului 2014, Shopping City

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 24 august 2014, cunoscutul campion la skandenberg Radu Valahu ii asteapta pe iubitorii acestui sport la Shopping City Sibiu, acolo unde au loc confruntarile din cadrul Cupei Sibiului la skandenberg.

Concursul se desfasoara in sistem dubla eliminare, incepand cu ora 13:00, atat la bratul stang, cat si la bratul drept, pe categoriile open juniori 14 ani (inclusiv), open juniori 18 ani (inclusiv) si seniori -70 kg, -85 kg, -100 kg si +100 kg.

Pe langa medalii, diplome si suplimente nutritive, ocupantii primelor 3 locuri vor primi premii in bani, in valoare de 130, 90, respectiv 60 de lei, iar castigatorul va beneficia si de un abonament full time la Star Sport Fitness Center Sibiu.

Intrecerile fac parte din calendarul Asociatiei Romane de Skandenberg „Brat de Fier” si vor fi arbitrate de catre Mircea Simionescu-Simicel si Alexandru Bolborici.

Inscrierile se fac la fata locului (in fata la Alexandria Librarii), intre orele 10:00 si 12:00, in baza buletinului, pentru seniori, respectiv pe baza acordul scris al parintilor, in cazul juniorilor. Taxa de participare este 10 lei/ brat.