Skandenberg la Cluj Napoca - Polus Center, cu Radu Valahu

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Jass Advertising & Events si Asociatia Romana de Skandenberg, impreuna cu Polus Center Cluj, organizeaza duminica, 29 iulie 2012, in zona de food court a centrului comercial amintit, un concurs national de skandenberg ce il va avea ca invitat special pe Radu Valahu.

Intrecerile se vor desfasura in sistem dubla eliminare, incepand cu ora 17:00, pe categoriile de greutate 75 kg, 90 kg si +90 kg, bratul drept, si vor fi arbitrate de catre Mircea Simionescu-Simicel si Alexandru Bolborici.

Castigatorul competitiei va fi rasplatit cu un abonament la fitness la clubul Gimmy, iar ocupantii locurilor 2 si 3 vor primi vouchere in valoare de 150 de lei, respectiv 100 de lei, la Hervis.

Inscrierile se vor face in ziua concursului, incepand cu ora 15:00, in baza unor formulare ce trebuiesc predate organizatorilor cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea competitiei. Participarea minorilor este conditionata de acordul scris al parintilor.

Aceste formulare pot fi descarcate de pe www.poluscentercluj.ro, sau pot fi procurate de la biroul de informatii din Piateta Matei Corvin, din incinta Polus Center.