S-KARP Urban Trail Sinaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

S-KARP Urban Trail (editia a 2-a) este o competitie de alergare urbana gazduita de statiunea Sinaia (sambata, 29 aprilie), care se organizeaza dupa un concept special. Adica, vor fi mai multe curse (4 la numar), toate in aceeasi zi, punctul culminant al evenimentului fiind finala, dupa un traseu surpriza.

Pana la finala, la marea finala, sportivii (amatori sau profesionisti) vor avea de trecut mai multe „obstacole”. Vor incepe la ora 9, in centrul orasului Sinaia (judetul Prahova), cu crosul UrbanTrail (11 kilometri, 400 metri diferenta de nivel).

Primii 32 alergatori de la masculin si feminin, separat, bineinteles, se vor califica pentru cursa a doua (sferturile de finala, ora 11:30) in care, pe un traseu de 4,4 kilometri si 150 metri diferenta de nivel, se va alerga in 4 serii a cate 8 persoane. Iar primii patru din fiecare serie merg mai departe in semifinala (3,3 kilometri si 150 metri diferenta de nivel, ora 15).

Acolo, in penultimul act al intrecerii, vor fi 2 serii de cate 8 alergatori, cei mai buni trei din fiecare serie mergand in finala (1-3 kilometri, ora 17).

Cursa copiilor (1,1 km si 20 metri diferenta de nivel) - tot sambata, dar de la ora 14.

Festivitatea de premiere: de la ora 20, la Casino Sinaia.

Organizatori ai S-KARP Urban Trail Sinaia: Asociatia Sport La Orice Varsta, Primaria Orasului Sinaia si Asociatia Scoala Sportiva Brasov. (Foto: S-KARP Urban Trail Sinaia 2016/ Radu Cristi)