SkyRun, maraton de alergare pe scarile SkyTower

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 7 decembrie 2013, iubitorii competitiilor de alergare se vor afla in fata unei noi provocari, organizata la Bucuresti de catre Raiffeisen Property International, in parteneriat cu Smartatletic.

SkyRun este un maraton de alergare pe scari, gazduit de cea mai inalta cladire din tara, SkyTower, desfasurat pe 680 de trepte, de la parter pana la etajul 34 al constructiei. La start se vor afla cate doi concurenti, care vor pleca in cursa din zece in zece secunde, incepand cu ora 12:00, catre linia de finish aflata la nu mai putin de 119 metri inaltime.

Concursul se adreseaza participantilor cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, angajatii corporate bucurandu-se de inregistr─âri prioritare si un clasament separat.

Inscrierile se fac pana la data de 2 decembrie, pe www.smartatletic.ro/skyrun, pentru o taxa de participare de 80 de lei/ persoana – individual si 200 de lei/ persoana – corporate, pana la data de 24 noiembrie, respectiv 100 de lei/ persoana – individual si 200 de lei/ persoana – corporate, dupa aceasta data.

Toate fondurile stranse in urma evenimentului vor folosi finalizarii centrului de ingrijiri paliative din Bucuresti, al fundatiei Hospice Casa Sperantei.

„Noul Centru de Ingrijiri Paliative va asigura tratament si suport adecvat pacientilor cu boli limitative de viata sau in stadiu terminal, dar si familiilor acestora. Centrul de ingrijiri paliative si centrul de zi vor asigura tratament ambulatoriu, oferind un numar de 8.000 de consultatii, 700 de internari si 11.000 de vizite la domiciliu pe an,” a declarat Patricia Puschila, coordonator fundraising al Hospice Casa Sperantei.