Snooker la Baia Mare si Bucuresti: Campionatul si Liga Nationala 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Cea de-a patra etapa a Campionatului National de Snooker se apropie de start, gazdele sale fiind, de aceasta data, orasele Baia Mare si Bucuresti.

Debutul etapei va apartine jucatorilor din categoria men, care se vor intrece, intre 6 si 8 aprilie, pe mesele Clubului Mr. Biliard din Baia Mare (Str. Oituz nr. 3A), organizator al acestei competitii impreuna cu Clubul Sportiv Golden Q si Federatia Romana de Snooker. Partidele, la care vor lua parte jucatori de la cluburi din tara afiliate acestei federatii, vor avea loc dupa ora 10:00, intrarea spectatorilor fiind libera. Tragerea la sorti si sedinta tehnica vor avea loc in data de 4 aprilie (ora 18:00), la Clubul Mr. Biliard.

Cea de-a patra etapa a Campionatului National de Snooker va continua la Centrul National de Snooker din Bucuresti, unde, intre 21 si 22 aprilie, vor avea loc confruntarile sportivilor din categoriile juniori, masters (peste 40 de ani), ladies si cadeti (nasc. maxim 1996). Sedinta tehnica si tragerile la sorti pentru aceste categorii este programata in data de 18 aprilie (ora 18:00).

Taxa de participare, pentru toate categoriile din campionat, este de 50 de lei/ jucator.

 

Liga Nationala de Snooker 2012 – etapa a 4-a

Tot la etapa cu numarul 4 au ajuns si jocurile din Liga Nationala de Snooker, acolo unde, intre 18 si 22 aprilie, se vor intrece cei mai buni 16 jucatori seniori ai campionatului de anul trecut.

Partidele vor avea loc in Sala Aristocrat Hall a Centrului National de Snooker din Bucuresti, de miercuri pana vineri incepand cu ora 9:00, iar sambata si duminica de la ora 10:00.