Snowboarding, Paltinis: Transilvania Rookie Fest 2013, Arena Platos

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pasionatii de snowboarding nu vor rata participarea la cea de-a 3-a editie a Transilvania Rookie Fest, competitie internationala de slopestyle ce are loc intre 4 si 6 ianuarie 2013 la Arena Platos, in apropierea statiunii Paltinis.

Evenimentul se desfasoara in cadrul circuitului World Rookie Tour, sub egida Federatiei Internationale de Snowboarding si, inafara de Romania, unde este organizat de catre Clubul Sportiv Adrenalin din Sibiu, cuprinde etape in tari precum Italia, Norvegia, Franta, Canada, Cehia, Japonia, SUA, Austria, Australia si Chile.

Concursul se adreseaza riderilor sub 18 ani, fete si baieti, care se vor intrece pe categoriile Rookie (nascuti intre 1 ianuarie 1995 si 31 decembrie 1997) si Grom (nascuti dupa 1 ianuarie 1998), primii trei clasati ai fiecarei categorii urmand sa se califice pentru marea finala ce va avea loc la Ischgl, in Austria.

Intrecerile propriu-zise au loc sambata, 5 ianuarie, incepand cu ora 12:00.

Inscrierile se fac la tel. 0731.270.887 sau la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro. Taxa de participare este 15 euro sau 70 de lei. Mai multe detalii gasiti pe www.arenaplatos.ro si pe www.worldrookietour.com.