Snowboarding, Paltinis: Transilvania Rookie Fest 2014, Arena Platos

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In perioada 17-18 ianuarie 2014, complexul de sporturi de iarna Arena Platos din Paltinis (judetul Sibiu) gazduieste a 4-a editie a competitiei de snowboarding – slopestyle Transilvania Rookie Fest, eveniment rezervat riderilor sub 18 ani.

Cotat cu doua stele TTR in circuitul international World Rookie Tour, concursul se desfasoara pe categoriile Rookie (nascuti in anii 1996-1998) si Grom (nascuti dupa 1 ianuarie 1999), intrecerile propriu-zise urmand sa aiba loc sambata, 18 ianuarie, incepand cu ora 12:00. Primii trei clasati ai fiecarei categorii, baieti si fete, se vor califica in marea finala ce va avea loc la Ischgl, in Austria.

Inafara competitiei desfasurata in Romania, in organizarea Clubului Sportiv Adrenalin din Sibiu, circuitul de snowboarding World Rookie Tour cuprinde etape in tari precum Italia, Franta, Japonia, Cehia, Bulgaria, Austria, Australia si Chile.

Inscrierile se fac la tel. 0731.270.887 sau la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro, iar taxa de participare este 15 euro sau 70 de lei. Mai multe detalii gasiti pe www.arenaplatos.ro si pe www.worldrookietour.com.