Snowkite si speedfly, Sinaia: Winter Air Sports 2013, Cota 2000

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Pasionati de snowkiting, speedfly si zbor cu parapanta, din tara si din afara ei, se intalnesc si in acest an la Sinaia, cu prilejul celei de-a 6-a editii a festivalului dedicat lor, Winter Air Sports.

Evenimentul, organizat de catre Kitemania Club si Primaria din localitate, are loc intre 25 februarie si 3 martie 2013, pe platoul Bucegilor de la Cota 2000, cuprinzand sesiuni de antrenamente, concursuri, demonstratii oferite de invitati de top din Franta si Austria, precum si un concert incendiar al trupei  The Rock tribute to ACDC in incinta Hotel Cota 1400.

Pe schiuri sau pe snowboard, trasi de zmee sau parasute, concurentii se vor intrece in probe de race freeride, freestyle sau big air, in zilele de 2 si 3 martie, iar publicul doritor sa incerce senzatiile deosebite pe care le ofera aceste sporturi poate participa la cursurile de initiere in kiteboarding oferite de organizatori. Mai multe informatii despre probele de concurs, rezervari si programul editiei cu numarul 6 a festivalului "anti-gravitatie" Winter Air Sports se afla pe www.kitemania.ro.