Spectacol ecvestru de Craciun, la Clubul Hipic Romsilva Targu Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 06.12.2014
  • 06.12.2014
  • Targu Mures
  • 5 lei adulti, gratuit copii

La Clubul Hipic Romsilva din Targu Mures, Mos Craciun vine calare si le aduce iubitorilor de echitatie un spectacol ecvestru pe care il vor putea urmari sambata, 6 decembrie, in incinta manejului din Strada Insulei nr. 11.

Printre surprizele pregatite de organizatori se numara o demonstratie de dresaj in oglinda, prezentata de Mosi Craciun si Craciunite calare, stafeta - o proba distractiva pentru copii, o proba de obstacole in tandem, unde doua personaje de Craciun o sa sara in acelasi timp aceleasi obstacole, si o proba de forta, de saritura in inaltime, pana la 1,70 de metri.

Mai mult decat atat, cei mici se vor putea bucura de plimbari gratuite cu Rudolph, poneiul clubului, deghizat in ren, iar la finalul showului, atat pentru concurenti, cat si pentru copiii din public, Mos Craciun va veni cu cadouri.

Accesul copiilor la evenimentul Christmas Show este gratuit, iar adultii isi vor putea procura biletele la pretul de 5 lei (in care este inclus un ceai cald), in perioada 20 noiembrie – 1 decembrie. Numarul biletelor este limitat, acestea urmand sa participe la o tombola organizata la sfarsitul programului. Rezervarile se pot face prin mesaj privat, pe www.facebook.com/clubulhipic.romsilva, unde veti gasi mai multe detalii.