Sporturi de iarna, Paltinis: Sibiu Winter Challenge

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sport pe zapada, distractie si muzica buna, acestea sunt ingredientele evenimentului organizat de catre Puma Club Sibiu la Paltinis, pe 21 decembrie 2013.

Sibiu Winter Challenge, proiect ce promoveaza sporturile de iarna in randul maselor, se desfasoara la Arena Platos, oferind infrastructura sportiva, echipamente si indrumare specializata pentru schi, snowboard, ski de tura, sanie, biatlon, ture cu snowmobilul, hochei pe zapada sau jocurile zapezii - activitati de team-building si diferite activitati pentru parinti si copii.

Toate acestea se vor derula dupa un anumit program, iar cei care doresc sa participe se pot inscrie fie in avans, pentru grupuri organizate, fie la fata locului.

 

Cupa Sibiu Winter Challenge la ski si snowboard

Tot in cadrul evenimentului au loc intrecerile Cupei Sibiu Winter Challenge la schi alpin si snowboarding, categoriile de varsta pentru concursul de schi fiind cuprinse intre sub 6 ani si 16 ani, iar pentru cel de snowboarding intre 11 si 25 de ani.

Intrecerile au loc pe partia A de la Arena Platos, iar inscrierile se fac pe www.pumaclub.ro, pana la data de 20 decembrie (ora 17:00).

Sibiu Winter Challenge se va incheia tot pe partie, cu mai multe activitati pentru tineri si un concert sustinut de trupa Subcarpati, care canta in premiera la Sibiu.

 

Sibiu Winter Challenge si la Arka Park Paltinis

Tot pe 21 decembrie, proiectul Sibiu Winter Challenge se va derula si in cadrul parcului de aventuri Arka Park Paltinis. Astfel, toti cei care vor dori sa practice aici escalada, tiroliana, tubing sau sanius, vor avea acces gratuit in intervalul orar 10:00-17:00.