Sporturi extreme, Bucuresti: Street Heroes 2014, concursuri la Turbohalle

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Festivalul de sporturi extreme si cultura urbana Street Heroes, ajuns la a 9-a editie, isi asteapta fanii sambata, 8 februarie 2014, la Tubohalle, in Bucuresti.

Street Heroes Cool as Ice Part 2 inseamna muzica, graffiti, concurs de DJ, dar si competitii sportive precum cele de breakdance, skate, role, BMX sau streetball, toate desfasurate, in timpul celor 24 de ore de festival, in trei sali: una pentru sporturi extreme, a doua pentru entertainment si a treia rezervata artei.

Concurs de skate: programat intre orele 9:30 si 13:30, rezervat amatorilor care se pot inscrie pana pe 3 februarie la adresa skate@streetheroes.ro

Concurs de role/ inline: programat intre orele 13:30 si 18:00, pe categoriile Xtreme (un singur concurs pentru toate varstele, calificari si finala) si Speedcross (amatori cu varste pana la 24 de ani, sistem eliminatoriu). Inscrieri pana la data de 3 februarie, pe inline@streetheroes.ro.

Concurs de BMX: programat intre orele 18:00 si 21:30, concurs de biciclete pentru amatori, inscrieri pana pe 3 februarie, la adresa bmx@streetheroes.ro.

Concurs de bboy (breakdance): programat intre orele 19:00-21:30, desfasurat pe categoriile 7 to smoke (amatori sub 21 de ani, battle demonstrativ in calificari, finala de 8 in sistem piramidal eliminatoriu 1 la 1) si 2 vs 2 (orice dansator, 8 trupe in finala, sistem piramidal eliminatoriu 2 la 2) . Inscrieri pana pe 3 februarie, la thebreakinhour@gmail.com.

Raiffeisen Streetball by Sport Arena: programat intre orele 8:00 si 19:00. Concursuri de baschet 3 la 3: juniori (amatori sub 18 ani), seniori (concurenti peste 18 ani cu invitatie de la Sport Arena StreetBall), meciul vedetelor, dunk demo, skills contest, 3P contest. Inscrierea echipelor (3 jucatori + 1 rezerva) pana la data de 3 februarie, la adresa streetball@streetheroes.ro.

 

Accesul la eveniment se face pe baza de bratari procurate exclusiv la intrare, in valoare de 15 lei pentru cei ajung mai devreme de ora 16:00, 30 de lei pentru cei care ajung mai devreme de ora 22:00, respectiv 45 de lei pentru cei care ajung mai tarziu de ora 22:00.

Street Heroes este un eveniment prezentat de OllieGang Shop, fueled by burn Energy. Mai multe informatii si conditiile de inscriere in competitii se afla publicate pe www.facebook.com/StreetHeroesFestival.