Tabara de vara – oina, langa Campulung Muscel

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, in parteneriat cu Federatia Romana de Oina organizeaza, la Cabana Voina din localitatea argeseana Leresti, o tabara de vara ce isi propune sa promoveze acest sport atat in randul elevilor, cat si al profesorilor lor.

Desfasurata sub sloganul „Redescopera oina, redescopera-ti identitatea!”, tabara va cuprinde antrenamente de initiere in oina, competitii de oina cu premii, drumetii, seri de dans, foc de tabara si seara festiva, pe langa acestea participantii avand posibilitatea, optional, sa ia parte si la cursuri de orientare turistica, cursuri de pictura, cursuri de limbi straine, cursuri de dans, cursuri de multisport, karaoke, paintball etc.

Tabara va fi organizata in serii de cate 6 zile, pe parcursul perioadei 1 iulie – 31 august 2012, grupurile formate din minimum 16 persoane beneficiind de preturi reduse la cazare si masa, de 40 de lei/ persoana/ zi + 1 loc gratuit. Transportul nu este inclus in acest pret, dar poate fi asigurat la cerere.

Mai multe detalii puteti obtine la tel. 0758.056.842 sau la adresa presedinte@froina.ro (Nicolae Dobre - presedintele Federatiei Romane de Oina), precum si pe www.froina.ro. (foto: evz.ro)