Table si backgammon la Targu Ocna - concurs national

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitori ai jocurilor de table si backgammon din toata tara vor fi prezenti, intre 2 si 4 martie 2012, la Targu Ocna, pentru a participa la concursul national organizat aici de catre Asociatia Romana de Backgammon. Competitia va fi gazduita de catre Motelul Anda, aflat la intrarea in oras dinspre Onesti, si va cuprinde un turneu de table cu taxa de inscriere de 50 de lei (5 puncte), un turneu de backgammon de 100 de lei (7/9/11 puncte), un turneu de backgammon de 200 de lei (11/13/15 puncte) si un al treilea turneu de backgammon de 5 puncte, cu participare gratuita pentru concurentii inscrisi la cel putin una dintre categorii. Jucatorii vor avea posibilitatea sa participe la toate aceste concursuri, putand sa se inscrie chiar de doua ori la o singura categorie.

Partidele vor lua startul vineri, la ora 15:00 si vor continua sambata, de la ora 10:00 si duminica, de la ora 9:00, aceasta ultima zi fiind rezervata turneului gratuit de backgammon. Inscrierile vor avea loc in prima zi, intre orele 14:00 si 15:00.

Cei mai buni jucatori vor fi recompensati cu premii reprezentand 85% din incasari, la care se adauga premii suplimentare de 1.000 de lei, iar castigatorul turneului gratuit va beneficia de cazare gratuita pentru 2 persoane (2 zile), la urmatorul concurs organizat de Asociatia Romana de Backgammon.