Taekwondo, Cluj Napoca: Cupa Transilvania 2012

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Taekwon-Do ITF (FRTKD ITF) si Clubul  Sportiv „Delta” organizeaza sambata, 15 decembrie 2012, la Cluj Napoca, intrecerile Cupei Transilvania de taekwondo ITF pentru juniori 3, 2, 1 si seniori.

Concursul are loc in Sala „Gheorghe Roman” din Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu” (Str. Pandurilor 7), intre orele 9:30 si 19:00, si aduna la start sportivi si sportive de la cluburi din tara afiliate FRTKD ITF.

Dupa cantarul oficial programat in deschiderea evenimentului, participantii vor putea fi urmariti evoluand individual in probele de tull, lupta, tehnici speciale si sparring, precum si in proba de lupta traditionala, unde competitia se va desfasura pe echipe.   

Vor fi acordate medalii si diplome pentru castigatorii locurilor 1, 2 si pentru doi ocupanti ai locului 3, medalii si diplome pentru arbitri si un premiu special pentru cel mai bun sportiv junior 3 si 2.

Inscrierile se fac printr-un reprezentant al clubului, in data de 14 decembrie, intre orele 15:00 si 17:00, la Facultatea de Agronomie Cluj (intrarea langa Kaufland Manastur). Taxa de participare este 25 de lei/ sportiv la probele individuale, respectiv 10 lei/ echipa. Mai multe detalii puteti obtine la tel. 0721.823.410 (Mircea Muntean). (foto: ifz.ro)