Taekwon-do ITF, Hateg: Campionatul National de Juniori

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Taekwon-Do ITF (FRTKDITF) si Clubul Sportiv Cristal Hateg, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, Primaria si Consiliul Local Hateg, Rom Adria Prest Contruct, Rotary Club Hateg, Destinatia Ecoturistica Tara Hategului-Retezat si Bucura Prest, organizeaza, in zilele de 13-15 mai, Campionatul National de Juniori (juniori 3 si juniori 2).

Competitia va fi gazduita de Sala de sport a Scolii Generale Aron Densusianu (Hateg, str. Independentei, nr. 2, judetul Hunedoara). Inscrieri se fac pana pe 5 mai, la ora 21.

Daca ziua de vineri, 13 mai, e rezervata formalitatilor de concurs (sosirea si inregistrarea delegatiilor, cantarul oficial pentru toate categoriile, sedinta tehnica, verificarea listelor cu tragerea la sorti), sambata, dupa ultimul cantar si sedinta de arbitraj, de la ora 9 incep primele confruntari.

Finalele sunt programate tot sambata, intre orele 19-21, dupa care urmeaza festivitatea de premiere (orele 21-22) si petrecerea (orele 22-24). Ziua de duminica, 15 mai, ii este rezervata excursiei gratuite la Parcul National Retezat, Sarmizegetusa, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului si Retezat Adventure Park Rausor.