Tare ca Piatra 2013, Piatra Neamt

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 20-21 iulie 2013, la Piatra Neamt se desfasoara a 8-a editie a festivalului sportiv Tare ca Piatra.

Evenimentul cuprinde un concurs de ciclism - downhill, cu startul in varful muntelui Cozla si finish-ul la Colibele Haiducilor, si alte 3 concursuri, de streetball, skateboarding si, in premiera, de role, ce vor avea loc in centrul orasului, in skatepark-ul amplasat pe platoul din Piata Curtea Domneasca.

Concursul de downhill are loc in data de 20 iulie, pe categoriile Hard Tail , Masters , Juniori si Seniori, iar taxa de inscriere este de 100 de lei, incluzand si urcarile cu telegondola de vineri (ora 12:00), pana duminica (ora 21:00).

La skateboarding si role, competitiile se vor derula in ambele zile, prima fiind rezervata calificarilor si semifinalelor, iar cea de-a doua finalelor si concursurilor de best trick. Taxa de inscriere este 15 lei.

Turneul de baschet „de strada” incepe sambata, cu meciurile din grupe, urmate de cele de pe tabloul eliminatoriu ce vor culmina cu finala mica si finala mare, programate duminica.

Pe durata evenimentului va fi organizat si un targ hand made, iar sambata, la ora 8:00, in igloo-ul de pe Platoul Cozla are loc petrecerea Tare ca Piatra.

Inscrierile, la toate concursurile festivalului, se fac pana la data de 18 iulie (ora 23:59), pe www.tarecapiatra.org.