Targ de frumusete si sanatate la Oradea

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 14.11.2013
  • 17.11.2013
  • Oradea
  • Intrarea libera

Intre 14 si 17 noiembrie 2013, la Galeria Arcade din Oradea (Calea Aradului) se desfasoara a 6-a editie a Targului de Frumusete, Sanatate, Bio si Eco, organizat de catre de catre Professional Advertising & Events.

Dedicat atat doamnelor si domnisoarelor, cat si domnilor preocupati de aceste ingrediente ale starii de bine, targul reuneste cele mai importante companii la nivel regional, producatori, distribuitori si importatori de produse destinate infrumusetarii si sanatatii, saloane de infrumusetare, centre de sanatate, spa si wellness, dar si designeri, producatori si importatori de articole vestimentare, accesorii si bijuterii.

Vor fi prezentate vizitatorilor produse bio, eco si naturale pentru o alimentatie corecta, bauturi nutritive si produse inovatoare pe baza de aloe vera, suplimente alimentare non sintetice, produse sau truse pentru controlul greutatii, aparate de bronzat, produse cosmetice etc.

Pe langa acestea, cei prezenti la Galeria Arcade vor putea beneficia de consultanta si consultatii gratuite oferite de educatori de sanatate, medici, specialisti oftalmologi sau consilieri alimentari, isi vor putea masura gratuit tensiunea, glicemia si greutatea corporala, vor putea participa la demonstratii si concursuri de fitness, demonstratii de  hair styling, make-up sau manichiura, dar si la prezentari de moda sau showuri de dans si muzica.

Targul poate vizitat de joi pana sambata intre orele 9:00 si 21:00, iar duminica in intervalul 9:00-18:00. Intrarea este libera.